Op een zonnige dag is er niets zo lekker als een verfrissende maaltijd. Laat deze salade van parelcouscous nu zo’n heerlijk gerecht zijn! Deze keer gaan we voor parelcouscous met biefstukreepjes, courgette, radijs en een frisse yoghurtdressing. Snel, makkelijk én voedzaam!
Er is niets zo lekker als een verfrissende maaltijd wanneer het zonnetje heel de dag heeft geschenen. Vaak heb je niet zoveel zin om nog uren in de keuken te staan, dus een snel gerecht is dan ideaal. Met parelcouscous maak je gemakkelijk zo’n snelle maaltijd. Of je het nu verwerkt in een salade recept of in een maaltijd met een stukje vlees of vis, er zijn genoeg recepten om te proberen.
Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze parelcouscoussalade met gerookte makreel. De smaak van makreel in combinatie met de aardse smaak van rode bieten, een frisse yoghurtdressing en kappertjes is een match made in heaven! Deze salade staat ook nog eens in 15 minuten op tafel, wat wil je nog meer? Voor de vegetariërs onder ons is deze parelcouscous met tomaatjes en spinazie een aanrader. Ook dit gerecht staat al in 15 minuten op tafel en je maakt het ook nog eens in één pan. Ideaal voor wanneer je geen zin hebt in bergen afwas! Ook lekker: deze parelcouscous met paprikaspread en Syrische grillkaas. De kaas geeft een zoute bite aan het gerecht, terwijl de kikkererwten weer zorgen voor een knapperige touch.
Meer zin in een stukje vlees? Probeer dan eens harissa gehaktballen met parelcouscous! De harissa geeft een heerlijke smaak aan de gehaktballen, waardoor het gerecht wat meer spice krijgt. Of ga voor deze parelcouscousbowl met Marokkaanse kip en abrikozen. De kip marineren we in Ras el Hanout, wat zorgt voor een smaakvolle twist. Voeg daar andere groenten en smaakmakers als munt en peterselie aan toe en je hebt een goddelijk gerecht.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment