pasta arrabiata
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Pasta arrabiata met pangasiusfilet

Arrabiata betekent in het Italiaans ‘boos’, wat in deze pastasaus verwijst naar de pittige smaak. Doorgaans wordt deze pasta met rode peper pittig gemaakt, maar in dit recept is gekozen voor jalepeño. Dit geeft de pasta wel een lekker pittig randje, maar minder pittig dan met rode peper.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasta arrabiata met pangasiusfilet

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper ondertussen de ui en knoflook. Verhit de zonnebloemolie in een pan en fruit de ui en knoflook aan.
3
Snijd de paprika in kleine blokjes en voeg toe aan de ui en knoflook. Bak 5 à 10 min. mee totdat de paprika zacht is. Voeg vervolgens de tomaten passata toe aan de pan.
4
Hak de ansjovis, jalepeño en kappertjes fijn. Voeg toe aan de pan met tomatensaus en laat 5 min. zachtjes inkoken.
5
Snijd de pangasiusfilet in blokjes van 2 bij 2 cm en voeg toe aan de saus. Laat de vis nog 5 min. mee garen.
6
Voeg de penne toe aan de saus en schep voorzichtig door. Garneer de pasta met panko.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Vis
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via