Thaise salade met pittig gehakt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Thaise salade met pittig gehakt

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Meng voor de dressing in een kommetje de vissaus, sap van de limoen en gembersiroop door elkaar. Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijsten. Hak fijn en meng door de dressing.
2
Haal de buitenste bladeren van de Chinese kool, spoel schoon en snijd in dunne reepjes. Maak de winterpeen en komkommer schoon en snijd in plakjes.
3
Bak het gehakt in een droge koekenpan tot het bruin en knapperig is. Schep het gehakt in een kom en schenk de dressing er overheen. Voeg de Chinese koolreepjes, komkommer en winterpeen toe.
4
Hak de basilicum, munt en koriander grof en schep door de salade.
5
Snijd de bosuitjes in dunne ringen en haal de Romaine blaadjes los. Bestrooi de salade met de bosui en serveer met de Romaine sla. Vul aan tafel de romaine blaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Anne
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Thais
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via