Deze traybake is ideaal voor als je een keertje doordeweeks een snelle vegetarische maaltijd op tafel wilt zetten. Met weinig ingrediënten tover je in een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel. Een kleurrijk gerecht bomvol groenten!
Tip: je kunt ook diepvries tuinbonen gebruiken, maar kook ze dan wat langer!
Wanneer je tuinbonen wilt klaarmaken kun je ze bijvoorbeeld koken. Om ze lekker knapperig te houden kook je ze 5-10 minuten.
Kook de bonen kort, verwijder de buitenste schil, verpak ze luchtdicht en vries ze maximaal 8 maanden in. Om te ontdooien, laat ze in de koelkast ontdooien of blancheer kort in kokend water.
Dit traybake recept is een goed voorbeeld van een lekkere vullende maaltijd die laag in koolhydraten is. Niet alleen vullend, maar ook nog eens snel op tafel te zetten. Zo zijn er nog vele andere koolhydraatarme recepten waar je van kunt genieten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment