Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Maak de marinade door de garam masala te mengen met de ketjap, sojasaus, uienpoeder, knoflookpoeder en olie. Roer het geheel goed door elkaar. Snijd de varkenshaas in stukken van ongeveer 1,5 cm bij 4 cm. Leg in de marinade.
2
Schil de mango en snijd deze samen met de paprika’s in grove stukken. Rijg afwisselend een stuk paprika, mango en varkenshaas aan de spies. Herhaal dit 3 keer of totdat de spies vol is.
3
Snijd de komkommer en radijs in plakjes en de rode ui en rode peper in dunne ringen. Pluk de blaadjes munt en peterselie van de takjes en hak de blaadjes fijn. Voeg alles samen en meng de salade goed door elkaar.
4
Maak een dressing door de azijn met het citroensap en de honing te mengen. Schenk de dressing, net voor het serveren, over de salade.
5
Bak de varkenshaasspiezen in ongeveer 10 min. gaar op de barbecue of in een grillpan op middelhoog vuur. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkenshaasspiezen met de salade en satésaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via