Varkenshaasspiezen Met Mango En Satesaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Varkenshaasspiezen met mango en satésaus

Maak smaakvolle spiezen van zoet gemarineerd varkensvlees in combinatie met mango en paprika. De zoete marinade maak je zelf van ingrediënten die je vaak al in de voorraadkast hebt staan, lekker makkelijk! Heerlijk met de romige en volle smaak van satésaus en de friszure salade met een pittig randje.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept varkenshaasspiezen met mango en satésaus

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Maak de marinade door de garam masala te mengen met de ketjap, sojasaus, uienpoeder, knoflookpoeder en olie. Roer het geheel goed door elkaar. Snijd de varkenshaas in stukken van ongeveer 1,5 cm bij 4 cm. Leg in de marinade.
2
Schil de mango en snijd deze samen met de paprika’s in grove stukken. Rijg afwisselend een stuk paprika, mango en varkenshaas aan de spies. Herhaal dit 3 keer of totdat de spies vol is.
3
Snijd de komkommer en radijs in plakjes en de rode ui en rode peper in dunne ringen. Pluk de blaadjes munt en peterselie van de takjes en hak de blaadjes fijn. Voeg alles samen en meng de salade goed door elkaar.
4
Maak een dressing door de azijn met het citroensap en de honing te mengen. Schenk de dressing, net voor het serveren, over de salade.
5
Bak de varkenshaasspiezen in ongeveer 10 min. gaar op de barbecue of in een grillpan op middelhoog vuur. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkenshaasspiezen met de salade en satésaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Melk
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Spiesjes
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via