Maak de marinade door de garam masala te mengen met de ketjap, sojasaus, uienpoeder, knoflookpoeder en olie. Roer het geheel goed door elkaar. Snijd de varkenshaas in stukken van ongeveer 1,5 cm bij 4 cm. Leg in de marinade.
2
Schil de mango en snijd deze samen met de paprika’s in grove stukken. Rijg afwisselend een stuk paprika, mango en varkenshaas aan de spies. Herhaal dit 3 keer of totdat de spies vol is.
3
Snijd de komkommer en radijs in plakjes en de rode ui en rode peper in dunne ringen. Pluk de blaadjes munt en peterselie van de takjes en hak de blaadjes fijn. Voeg alles samen en meng de salade goed door elkaar.
4
Maak een dressing door de azijn met het citroensap en de honing te mengen. Schenk de dressing, net voor het serveren, over de salade.
5
Bak de varkenshaasspiezen in ongeveer 10 min. gaar op de barbecue of in een grillpan op middelhoog vuur. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkenshaasspiezen met de salade en satésaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.