Dit recept is geïnspireerd op stoofgerechten uit de binnenlanden van Spanje. Bij deze vegetarische variant is gekozen voor zoete aardappel in plaats van worst. Dit geeft de bonenstoof wat meer body en een lekkere zoete smaak. Het paprikapoeder en de chilivlokken zorgen voor de Spaanse spicy touch.
Ben je helemaal weg van zoete aardappel? Probeer eens wat vaker een recept waarin dit ingrediënt verwerkt is! Ontdek alle zoete aardappel recepten, duik de keuken in en ga zelf aan de slag.
Afkomstig uit het midden van Spanje, uit Castilla- La Mancha wat tevens het grootste wijnbouwgebied ter wereld is, komt deze heerlijke zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille. Kingpin is gemaakt van cabernet sauvignon, syrah en tempranillo. Deze wijn deint lekker mee met de zoete aardappelen uit deze stevige stoofpot. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment