Waldorfsalade Met Homemade Croutons
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Waldorfsalade met homemade croutons

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd het brood in blokjes van 1,5 bij 1,5 cm. Meng de helft van de olijfolie met de knoflook, peper en zout en schep de blokjes brood erdoorheen. Spreid uit over een bakplaat en bak 30 minuten op 160˚C krokant.
2
Meng de rest van de olijfolie met de helft van het citroensap, de mosterd, kwark en dille en breng op smaak met peper en zout.
3
Rooster de walnoten 3 minuten in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof.
4
Halveer de druiven. Snijd het klokhuis uit de appels, snijd in blokjes en meng met de helft van het citroensap. Meng de eikenbladsla-melange met de druiven, appels, rozijnen, walnoten, boerenkaas en bleekselderij. Serveer de salade met de dressing en de croutons.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via