In samenwerking met:
Wentelteefje van boerencake met mascarpone en mango
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Wentelteefje van boerencake met mascarpone en mango

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Meng de melk met het ei en kluts goed door elkaar. Haal de plakken boerencake door het mengsel. Leg daarna in de koelkast om goed stevig te worden. Zet de bakplaat alvast aan, deze heeft tijd nodig om goed warm te worden.
2
Roer ondertussen de mascarpone los in een kom, voeg hier de poedersuiker aan toe. Roer goed door tot alles gemengd is. Zet in de koelkast.
3
Verwijder de schil van de mango en snijd in blokjes. Meng de honing voorzichtig met de mangoblokjes.
4
Haal de plakken cake uit de koelkast en bak 1,5 min per kant op de voorverwarmde bakplaat.
5
Leg de cake plakken op een bord en garneer met de mascarpone en de stukjes mango. Pluk de blaadjes van het takje basilicum en maak af met een beetje basilicum.

Meer recepten op de bakplaat

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via