Wentelteefje van boerencake met mascarpone en mango
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Meng de melk met het ei en kluts goed door elkaar. Haal de plakken boerencake door het mengsel. Leg daarna in de koelkast om goed stevig te worden. Zet de bakplaat alvast aan, deze heeft tijd nodig om goed warm te worden.
2
Roer ondertussen de mascarpone los in een kom, voeg hier de poedersuiker aan toe. Roer goed door tot alles gemengd is. Zet in de koelkast.
3
Verwijder de schil van de mango en snijd in blokjes. Meng de honing voorzichtig met de mangoblokjes.
4
Haal de plakken cake uit de koelkast en bak 1,5 min per kant op de voorverwarmde bakplaat.
5
Leg de cake plakken op een bord en garneer met de mascarpone en de stukjes mango. Pluk de blaadjes van het takje basilicum en maak af met een beetje basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.