wrap met sticky aubergine
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Wrap met sticky aubergine en srirachamayonaise

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd de aubergine in repen van 5x2 cm. Strooi het zout over de aubergine repen en laat 10 min. staan. Dep droog met keukenpapier en bestrooi met de maïzena. Zorg dat alle stukken aubergine goed zijn bedekt.
2
Meng de rijstazijn, sojasaus, ketjap, agavesiroop en de sesamolie tot een marinade.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de aubergine 2 min. Voeg de marinade toe en bak de aubergine 15 min. in de marinade op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Haal de sticky aubergine uit de pan.
4
Snijd de komkommers in dunne plakken. Meng de mayonaise met de sriracha tot een sriracha mayonaise.
5
Verhit een koekenpan en rooster het sesamzaad goudbruin. Haal uit de pan en bereid de tortilla’s volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel over iedere tortilla de veldsla, de helft van de sticky aubergine, komkommer, sriracha mayonaise en het sesamzaad. Rol op en serveer.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Mexicaans
Diëten
Balans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via