Heerlijke wraps met sticky aubergine, een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel!
Mijn menu planner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept wrap met sticky aubergine en srirachamayonaise
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd de aubergine in repen van 5x2 cm. Strooi het zout over de aubergine repen en laat 10 min. staan. Dep droog met keukenpapier en bestrooi met de maïzena. Zorg dat alle stukken aubergine goed zijn bedekt.
2
Meng de rijstazijn, sojasaus, ketjap, agavesiroop en de sesamolie tot een marinade.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de aubergine 2 min. Voeg de marinade toe en bak de aubergine 15 min. in de marinade op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Haal de sticky aubergine uit de pan.
4
Snijd de komkommers in dunne plakken. Meng de mayonaise met de sriracha tot een sriracha mayonaise.
5
Verhit een koekenpan en rooster het sesamzaad goudbruin. Haal uit de pan en bereid de tortilla’s volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel over iedere tortilla de veldsla, de helft van de sticky aubergine, komkommer, sriracha mayonaise en het sesamzaad. Rol op en serveer.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment