wrap met sticky aubergine
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Wrap met sticky aubergine en srirachamayonaise

Heerlijke wraps met sticky aubergine, een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept wrap met sticky aubergine en srirachamayonaise

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Snijd de aubergine in repen van 5 bij 2 cm. Strooi het zout over de aubergine repen en laat 10 min. staan. Dep de aubergine droog met keukenpapier en bestrooi met de maïzena. Zorg dat alle stukken aubergine goed zijn bedekt.
2
Meng de rijstazijn, sojasaus, ketjap, agavesiroop en de sesamolie tot een marinade.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de aubergine 2 min. Voeg de marinade toe en bak de aubergine 15 min. in de marinade op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Haal de sticky aubergine uit de pan.
4
Snijd de komkommers in dunne plakjes. Meng in een kommetje de mayonaise met de sriracha tot een sriracha mayonaise.
5
Verhit een koekenpan en rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin. Haal uit de pan en verwarm de tortilla’s volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel over iedere tortilla de veldsla, de helft van de sticky aubergine, komkommer, sriracha mayonaise en het sesamzaad.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?