Yoghurt Glaasjes Met Pindakaas Granola
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Yoghurt glaasjes met pindakaas granola

Zelf granola maken is zo gepiept. Ditmaal voegen we pindakaas toe voor heerlijke pindakaas-granola. Serveer de granola met yoghurt, jam en pindakaas in leuke glazen voor een luxe ontbijt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten granola
Ingrediënten yoghurt glaasjes
Extra keuken benodigdheden

Recept yoghurt glaasjes met pindakaas granola

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Meng alle ingrediënten van de granola in een kom en stort op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de granola 15-20 minuten. Schep halverwege om. Laat afkoelen zodat het knapperig wordt.
3
Schep in elk glas een paar eetlepels yoghurt en schep hierop een paar theelepels granola. Daarop de jam en pindakaas, gevolgd door weer een paar eetlepels yoghurt. Eindig met een flinke hoeveelheid granola.

Tip
Het recept voor de granola is meer dan dat je voor de yoghurt glaasjes gebuikt. Bewaar de overgebleven pindakaas granola in een luchtdichte voorraadpot.

De lekkerste ontbijt inspiratie

Kies jij voor een uitgebreid ontbijt of toch liever voor gemakkelijk en snel? Een van onze favoriete ontbijtjes zijn toch wel de pannenkoeken. Met de pannenkoeken recepten kun je variëren met vers fruit, chocolade of andere heerlijke toppings!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via