Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Yoghurt met zelfgemaakte perengranola

Knapperige peer en romige yoghurt, is er een betere combinatie? Voeg hier nog een heerlijke perengranola aan toe en je hebt een waar recipe for success!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Ingrediënten perengranola

Recept yoghurt met zelfgemaakte perengranola

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
50 min
Kookmodus
1
Snijd de peer en de appel in blokjes en zet apart.
2
Doe de ahornsiroop, water, zonnebloemolie en vanillaroma met een snuf zout in een pannetje en verwarm op laag vuur.
3
Meng de quinoa, havermout, kaneel, peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer de siroop en doorheen.
4
Spreid de granola uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 45 minuten op 120˚C. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
5
Vul een pot of beker van 350 - 400 ml met laagjes granola, peer, appel en yoghurt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via