Knapperige peer en romige yoghurt, is er een betere combinatie? Voeg hier nog een heerlijke perengranola aan toe en je hebt een waar recipe for success!
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Ingrediënten perengranola
Recept yoghurt met zelfgemaakte perengranola
Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
50 min
Kookmodus
1
Snijd de peer en de appel in blokjes en zet apart.
2
Doe de ahornsiroop, water, zonnebloemolie en vanillaroma met een snuf zout in een pannetje en verwarm op laag vuur.
3
Meng de quinoa, havermout, kaneel, peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer de siroop en doorheen.
4
Spreid de granola uit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 45 minuten op 120˚C. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
5
Vul een pot of beker van 350 - 400 ml met laagjes granola, peer, appel en yoghurt.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment