Naan Met Perzik En Balsamico 1
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Naan met perzik en balsamico

Perziken zijn enorm sappig zomerfruit met een fluweelzachte schil en een zoete, aromatische smaak. Ze worden vaak vers gegeten, maar zijn ook heerlijk in desserts, salades en als toevoeging aan drankjes. In dit recept toppen we het naanbrood af met buffelmozzarella en sappige perziken, wat we kort grillen in de oven.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept naan met perzik en balsamico

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Snijd de perziken in dunne partjes en de mozzarella in dunne plakjes. Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Verdeel de mozzarella en perzik erover en schuif voor 5 min. in het midden van de oven.
2
Hak de basilicum fijn. Garneer het naanbrood met de basilicum en balsamico. Top af met wat peper en zout naar smaak.

De lekkerste recepten met naan en flatbread

Wanneer je op zoek bent naar een snel recept, hebben wij het perfecte antwoord voor je! Beleg namelijk naanbrood of flatbread met je favoriete ingrediënten en je hebt een heerlijke (avond)maaltijd. Het is de ideale manier om tijd te besparen in de keuken, maar wel te genieten van een smaakvol gerecht. Zo gaan we in dit recept voor naan met perziken, buffelmozzarella en balsacimocrème, wat zo is gemaakt en heerlijk zoet is door de gegrilde perziken. Deze chicken Caesar salad flatbreads is nog zo’n recept die zo gemaakt is. Al in 15 minuten geniet je van een smaakvol broodje wat je kan serveren voor de lunch of voor het diner. Alle elementen van de welbekende Caesar salad komt terug op het flatbread: knoflookcroutons, Caesar dressing, Parmezaanse kaas, salade en gegrilde kip. Heerlijk!

Houd je wel van wat pit in je eten? Maak dan dit flatbread met crispy chili biefstuk. In 20 minuten staat dit gerecht al op tafel. Ideaal voor wanneer je iets lekkers wilt, maar niet uren de tijd hebt. Met smaakmakers als gember, chilisaus, ketjap, sojasaus, limoen en sriracha zijn de biefstukreepjes en paprika vol van smaak. Vergeet de crispy chili olie niet om het geheel nóg pittiger te maken! Liever een fris gerecht? Maak dan eens naanbrood met roomkaasspread tomaat en rauwe ham of ga voor naanbrood met roomkaasspread komkommer en gerookte zalm. Beide recepten zijn in 10 minuten gemaakt en zijn lekker fris van smaak. Lekker voor bij de lunch!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?