Sfeerbeeld winter
Lifestyle

5 tips om Kerst online gezellig te maken

2020; wat een bijzonder jaar. Net zoals het hele jaar anders gaat dan verwacht, vieren we ook Kerst op een andere manier. We genieten van de feestdagen in een kleiner gezelschap en zelfs gedeeltelijk online. Maar niet getreurd, ook online kun je een feestje van Kerst maken! Maak bijvoorbeeld een leuke quiz met allerlei vragen over familieleden of vier Kerst met gezellige muziek op de achtergrond die je samen kunt luisteren. Blijf vooral lezen, want in deze blog krijg je leuke tips voor mooie feestdagen!

Get dressed!

Of je nu naar familie toe gaat of online Kerst viert, een dresscode kan altijd. Met feestelijke kleding creëer je meteen een leuke kerstsfeer. Spreek bijvoorbeeld af om allemaal een foute kersttrui aan te doen en maak er zelfs een wedstrijdje van wie de leukste outfit heeft. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor een klassieke, chique outfit gaan! Ga jij voor de kerstrui of de chique outfit?

Geniet samen van muziek

Ook op afstand kun je samen muziek luisteren. Speciaal voor Kerst hebben wij een afspeellijst samengesteld op Spotify die je gratis kunt luisteren. Deze lijst zit vol gezellige kerstnummers die worden afgewisseld door heerlijke hitjes. Op Spotify kun je een groepssessie starten met vrienden en familie waardoor je gezamenlijk kunt genieten van de muziek. Ga naar het telefoonicoontje linksonder in het scherm van een nummer, start via de groene knop onderaan een sessie, nodig anderen uit en geniet samen van muziek!

Kerstcadeautjes

Vier jij Kerst altijd met cadeaus onder de boom? Dat kan ook gewoon online! Laat je cadeautjes bezorgen bij familie of leg ze zelf voor de deur. Wanneer je Kerst dan online samen viert, kun je de cadeautjes gezamenlijk uitpakken.

 

Maak een quiz!

Samen spelletjes spelen kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Ook online kun je een gezellig spelletje spelen met familie en vrienden. Ga aan de slag met een leuke online quiz! Hierin kun je allemaal gepersonaliseerde vragen toevoegen over bijvoorbeeld oude familieherinneringen. Een leuke manier om iedereen zijn/haar kennis en geheugen te testen en oude herinneringen naar boven te halen!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via