Lifestyle

Chocoladeletters versieren

De goedheiligman is weer in het land. Dat betekent: kruidnoten, marsepein en chocoladeletters! Personaliseer jouw chocoladeletter tijdens een gezellige avond chocoladeletters versieren. Super leuk om met de (klein) kinderen te doen waarbij je zelf ook mee kunt smikkelen. Versier de letters met kleurrijke versiering zoals discodip, popcorn, mini marshmallows en meer. Onze food- en lifestylecoach Stella gaat samen met haar zoon Tijn creatief aan de slag met een aantal letters.

Zelf aan de slag? Dit heb je nodig:
Hoe maak je het?
1
Smelt de smeltchocolade au bain-marie*.
2
Smeer de chocoladeletters royaal in met de gesmolten chocolade en versier met de door jou gekozen versiering. Wacht hier niet te lang mee, de gesmolten chocolade wordt snel hard.
3
Laat de versierde chocoladeletters uitharden en smullen maar!

*Wat is au bain-marie?
Au bain-marie betekent dat je ingrediënten verwarmd of koelt door middel van een kom boven een waterbad. In dit geval laat je dus de chocolade smelten boven een pan met kokend water.

Meer Sinterklaas inspiratie

Ben je helemaal in de Sinterklaas sferen? Maak dan ook eens deze Sinterklaas pannenkoekentaart! Met deze taart op tafel is pakjesavond één groot feest. Bak de pannenkoeken, maak er een taart van en versier de taart vervolgens samen met de kinderen. Eén groot feest!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via