Cheesecake broodpudding
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Cheesecake broodpudding

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de boter uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
2
Klop het ei samen met de suiker, roomkaas en 25 gr boter in een kom.
3
Snijd het brood in grove stukken en leg in een andere kom. Overgiet het brood met melk en laat 5 min. weken.
4
Vet de ovenschaal in met de resterende boter.
5
Beleg de bodem met de helft van het geweekte brood. Snijd de peer in blokjes en de banaan in plakjes. Verdeel het fruit over de laag met brood. Schep vervolgens de helft van het roomkaasmengsel over de schaal. Herhaal de laagjes.
6
Bak de broodpudding in 40-45 min. in het midden van de oven. Dek de pudding af met aluminiumfolie als deze te bruin wordt.
7
Garneer met kokosrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via