Deze cheesecake met pistache is niet alleen een parel voor het oog, maar hij smaakt ook fantastisch. Door de toevoeging van pistachepasta krijgt de cheesecake een mooie groene kleur. Top af met frambozen en pistachenootjes en je hebt een heerlijke taart! Lekker bij de koffie of thee, maar ook perfect als dessert.
Tip: heb je geen keukenmachine in huis? Doe de koekjes in een zak en sla ze tot kruimels met een deegroller. De vulling bereid je met behulp van een mixer.
Een heerlijke romige cheesecake lusten wij op ieder moment van de dag! Een stukje bij de koffie of thee of lekker als dessert na een heerlijk diner. Je kan eindeloos variëren met de verschillende smaken én toppings, en dat maakt het juist zo leuk. Naast deze prachtige cheesecake met pistache, hebben we nog een aantal andere aanraders die je kan proberen. Deze marshmallow cheesecake met lemon curd is lekker fris door de citroen en zoet door de marshmallows.
Wist je dat je cheesecake met een aantal aanpassingen ook vegan kan maken? De vegan cheesecake met frambozen is hier een heerlijk voorbeeld van. Hij wordt gemaakt met plantaardige boter, plantaardige roomkaas en plantaardige kwark. Allemaal producten die je gewoon in de supermarkt vindt!
Genieten van een heerlijk dessert of tussendoortje, maar dan wat gezonder? Ga voor de gezondere appelkruimel cheesecake. De bodem van deze cheesecake maak je van havermout en amandelmeel, wat een stuk gezonder is dan koekjes natuurlijk. Ook lekker is deze, een stuk minder gezondere, New York style cheesecake met chocolate chip cookies. Een enorm populaire lekkernij in The Big Apple en wij begrijpen heel goed waarom! Het is een heerlijke, luchtige cheesecake gevuld met chocolate chip cookies, witte chocolade druppels én pure chocolade. Als chocoladeliefhebber móet je dit geprobeerd hebben! Wedden dat het lastig is om het bij één stukje te houden?
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment