Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de tofu in plakken. Maak een marinade van de rijstazijn, sojasaus, suiker, sesamolie en de helft van de chilipoeder. Leg de plakken tofu in de marinade en laat 10 min. marineren.
2
Snijd de courgette met behulp van een spiraalsnijder tot noedels (of gebruik kant-en-klare courgette spaghetti).
3
Haal de plakken tofu uit de marinade en zet de overgebleven marinade apart. Verhit de zonnebloemolie in een wokpan en wok de gemarineerde tofu in 5 min. krokant. Haal uit de pan en voeg de overgebleven marinade toe aan de pan. Laat 2 min. inkoken en giet in een kommetje. Wok de courgette noedels 2 min. op hoog vuur in dezelfde pan.
4
Snijd de lente-ui in ringen en de limoen in partjes.
5
Verdeel de courgette noedels over twee kommen en garneer met de chili tofu, lente-ui, pinda’s, een partje limoen, resterende chilipeper en wat sesamzaad. Serveer met de ingekookte marinade.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie