Krijg je dagelijkse portie groente binnen met dit heerlijke recept! Deze gekruide gehaktballetjes worden bereid met een lekkere variatie aan groenten, te weten tomaat, courgette, paprika en aubergine.
Meng het gehakt met 5/6 ras el hanout en draai kleine balletjes van het gehakt. Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de courgette, paprika en aubergine in kleine blokjes.
2
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in 5 min. rondom bruin. Voeg de knoflook en ui toe aan de gehaktballetjes. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en roer hier 1/6 ras el hanout doorheen. Gaar de gehaktballetjes 5 min. op laag vuur. Roer vervolgens de courgette, paprika en aubergine erdoor en gaar nog 7 min. op laag vuur.
3
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de gekruide gehaktballetjes in tomatensaus.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment