Print opties

Sluiten

Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Meng het gehakt met 5/6 ras el hanout en draai kleine balletjes van het gehakt. Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de courgette, paprika en aubergine in kleine blokjes.
2
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in 5 min. rondom bruin. Voeg de knoflook en ui toe aan de gehaktballetjes. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en roer hier 1/6 ras el hanout doorheen. Gaar de gehaktballetjes 5 min. op laag vuur. Roer vervolgens de courgette, paprika en aubergine erdoor en gaar nog 7 min. op laag vuur.
3
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de gekruide gehaktballetjes in tomatensaus.
4
Top de gehaktballetjes af met verse koriander.