Gingerale mocktail met chocolade vijgen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Ginger ale mocktail met chocolade vijgen

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Halveer de vijgen in de lengte. Voeg chocolade toe aan een kom en smelt au bain-marie (zet een hittebestendige kom boven een pan met licht kokend water, de kom mag het water niet raken). Dip de vijgen tot halverwege in de chocolade, rijg op een cocktailprikker en laat drogen.
2
Snijd de limoenen in schijfjes. Stamp in een glas een schijfje limoen met 1 tl suiker. Herhaal dit bij alle glazen. Verdeel de ginger ale, het bruisend water en resterende limoen over de glazen en voeg de ijsblokjes toe.
3
Snijd de sterfruit in dunne schijfjes, verdeel de helft over de glazen en rijg de andere helft bij de vijg aan de cocktailprikker. Garneer de glazen met de prikkers. Serveer met andere drankjes en hapjes van de oud & nieuw tafel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Soort
Mocktails
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via