Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de chorizo worst in kleine blokjes en bak de worst 5 min aan. Voeg de passata toe aan de chorizo worst. Breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden en peper. Laat de saus op laag vuur 5 min pruttelen.
2
Snijd ondertussen de paprika’s in kleine blokjes en meng deze door de saus. Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer door de saus.
3
Meng de spinazie beetje bij beetje door de pasta tot de spinazie geslonken is. Pluk de mozzarella en verdeel deze over het gerecht.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Franc
Marie Van Eatertainment
Bianca
Fleur van Eatertainment
Ton en Jos
Jennifer van Eatertainment
Piet klein
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Spaans
Diëten
Vrij van vis
Soort
Eenpansgerechten
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via