Verwarm de oven voor op 200˚C. Meng de cherrytomaten met de helft van de olijfolie, balsamico, suiker, peper en zout en doe in een ovenschaal. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
2
Blancheer ondertussen de snijbonen 3 minuten in ruim water en giet af.
3
Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 5 minuten mee.
4
Voeg de snijbonen toe en bak 3 minuten mee. Voeg de saus toe en verwarm 2 minuutjes op laag vuur.
5
Maak de spinazie aan met de balsamico-olie van de cherrytomaten.
6
Kook de tortelloni in 6 minuten beetgaar in ruim gezouten water.
7
Serveer de tortelloni met de saus, spinazie en cherrytomaten en garneer met schilfers Grana padano.
Reacties
Plaats nieuwe reactie