Verwarm de oven voor op 200˚C. Meng de cherrytomaten in een ovenschaal met balsamico, suiker, de helft van de olijfolie en peper en zout. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven. Snijd de snijbonen in reepjes.
2
Blancheer de snijbonen 3 min. in ruim water en giet af. Verhit de overige olijfolie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 5 min. mee. Voeg de snijbonen toe en bak 3 min. mee. Voeg de saus toe en verwarm 2 min. op laag vuur.
3
Maak de spinazie aan met de balsamico-olie van de cherrytomaten. Kook de tortelloni in 6 min. beetgaar in ruim gezouten water.
4
Serveer de tortelloni met de saus, spinazie en cherrytomaten en garneer met Grana Padano flakes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.