Italiaanse Traybake
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vegan
Vrij van vis

Italiaanse traybake

Lekker veel groenten en krokant gebakken aardappeltjes, daar bestaat deze gemakkelijke traybake uit. Door de rozemarijn en oregano krijgt de traybake een lekkere, Italiaanse touch.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept italiaanse traybake

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen en snijd in partjes. Voeg de aardappelpartjes toe aan een pan water en zorg ervoor dat de aardappelpartjes net onder water staan. Breng aan de kook, zet het vuur uit en laat afkoelen in het water.
2
Snijd de broccoli in roosjes en de paprika en rode ui in grove stukken.
3
Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn en oregano. Plet en pel de knoflook. Meng de olijfolie met de kruiden en knoflook.
4
Meng de kruidenolie met de gesneden groenten en aardappelpartjes. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25 min.

Waarom een traybake?

Een traybake is misschien wel een van de gemakkelijkste gerechten om zelf te bereiden. Alle ingrediënten leg je namelijk samen op een bakplaat en de oven doet het werk voor je. In de tussentijd kun je alvast de afwas doen zodat je na het eten lekker op de bank kunt ploffen.

 

Traybake recepten

Ben jij ook zo’n fan van het gemak van een traybake? Probeer dan ook eens onze traybake met tuinbonen, vegetarische kipstuckjes en mozzarella. Of waan je even in Griekenland met deze Griekse traybake.

 

Ben jij een echte zoetekauw? Dan is deze pannenkoeken traybake zeker een aanrader!

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Geef een reactie