Kruidige Herfstsalade Met Pompoen En Boerenkool
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Kruidige salade met pompoen en boerenkool

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de garam masala, gemberpoeder en chilipoeder met de olijfolie tot een kruidenolie. Leg de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat en sprenkel hier de kruidenolie overheen. Zet de bakplaat 20 minuten in het midden van de oven. Schep de pompoen na 10 minuten om. Laat intussen de linzen uitlekken en spoel af. Voeg de linzen na 15 minuten toe aan de pompoenblokjes en laat 5 minuten meebakken.
2
Snijd de boerenkool fijn en de burrata in stukjes. Verdeel de boerenkool over twee borden en schep hier de geroosterde pompoen en linzen overheen. Top af met de stukjes burrata. Tip: je kunt de boerenkool meer smaak meegeven door deze vooraf aan te maken met een dressing. Meng hiervoor 3 el olijfolie met 1 el azijn en breng op smaak met peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Mieke
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Balans
Koolhydraatarm
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via