Print opties

Sluiten

Kruidige salade met pompoen en boerenkool

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de garam masala, gemberpoeder en chilipoeder met de olijfolie tot een kruidenolie. Leg de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat en sprenkel hier de kruidenolie overheen. Zet de bakplaat 20 minuten in het midden van de oven. Schep de pompoen na 10 minuten om. Laat intussen de linzen uitlekken en spoel af. Voeg de linzen na 15 minuten toe aan de pompoenblokjes en laat 5 minuten meebakken.
2
Snijd de boerenkool fijn en de burrata in stukjes. Verdeel de boerenkool over twee borden en schep hier de geroosterde pompoen en linzen overheen. Top af met de stukjes burrata. Tip: je kunt de boerenkool meer smaak meegeven door deze vooraf aan te maken met een dressing. Meng hiervoor 3 el olijfolie met 1 el azijn en breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.