Labneh Met Turks Brood En Gegrilde Groente
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Labneh met Turks brood en gegrilde groente

Labneh, kende jij het al? Deze romige yoghurtdip is ideaal te combineren met allerlei mediterrane gerechten. Wij kiezen voor een combinatie met heerlijke gegrilde groente en knapperig gebakken Turks brood. Smullen!

Mijn menu planner

Ingrediënten

1 persoon

Recept labneh met turks brood en gegrilde groente

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verdeel de courgette en paprika over een bakplaat met een beetje zout. Grill deze in een voorverwarmde oven van 210°C voor 25 minuten. Schuif na 20 minuten het brood (op een rooster) erbij. Haal beide na 25 minuten uit de oven. Geen oven? Dan kun je dit ook in een grillpan doen. Besprenkel de groente en het brood dan met een beetje olijfolie.
2
Schep de yoghurt op een bord of in je Boho-tiffin. Roer er met een lepel wat groeven in zodat de Carbonell olijfolie hier goed in blijft liggen. Maak af met de Baharat kruiden, peterselie en granaatappelpitjes. Breng verder op smaak met peper en zout.
3
Serveer de labneh met de gegrilde groente en het afgebakken brood. Smullen!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via