Deze gegrilde vis uit de oven met groenten is een heerlijke maaltijd die je moeiteloos op tafel zet. De Dutch Yellowtail is een duurzaam gekweekte vis en krijgt een knapperige huid door het grillen. Heerlijk in combinatie met de geroosterde aardappelen, bieten, penen en spruitjes.
Dutch Yellowtail wordt duurzaam geproduceerd, zonder antibiotica of vaccins, met 100% groene energie; een mooi alternatief voor bedreigde soorten als blauwvintonijn of zwaardvis. Behalve duurzaamheid en milieu, staat respect voor de vis bij Kingfish Zeeland centraal. De Dutch Yellowtail is een hoogwaardige vis die op verschillende wijze geserveerd kan worden, als sashimi, gerookt, gebakken of gegrild als een filet of hele vis. Kijk voor meer informatie op de website.
Maak je een gerecht klaar met vis uit de oven, maar weet je niet goed welke groenten je bij de vis kan serveren? Wij hebben het antwoord: eigenlijk alle groenten passen hierbij! Denk aan wortelen, broccoli, bloemkool, paprika en courgette. Het is ook heel lekker om verschillende groenten samen te grillen en dit erbij te serveren.
Hoe lang bevroren vis in de oven moet, is afhankelijk van een aantal zaken. Allereerst logischerwijs de dikte van de vis, maar ook of de vis in een saus gegaard wordt of niet en natuurlijk de temperatuur van de vis die uit de vriezer komt. Ben je vergeten om de vis uit de vriezer te halen? Dan kan je de vis beter in een bakje leggen en hier 10 minuten lauw stromend water overheen laten lopen. De vis is dan ontdooid en kan gebakken worden.
Op zoek naar meer gezonde recepten met vis? Bekijk de gezonde recepten op Eatertainment!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment