Met kant-en-klaar Street Food Pizza’s zet je binnen no-time een heerlijke Turkse pizza, oftewel Lahmacun, op tafel. De bodem met gehakt, ui, tomaat en paprika beleggen we rijkelijk met gegrilde groenten en verse toppings. Met Smint Peppermint zorg je voor een verfrissing voor erna!
Liever de klassieke Turkse pizza? Maak eens onze Turkse pizza met kebab! Heerlijk met onze frisse zelfgemaakte knoflooksaus.
Een Turkse pizza is een traditioneel gerecht uit de Turkse keuken. Het is een platte, dunne deegbodem die meestal belegd is met een mengsel van gehakt vlees (vaak lam, rundvlees of een combinatie daarvan) en een mix van kruiden en groenten.
De keuze is reuze, want een Turkse pizza kan je met van alles beleggen. Over het algemeen staat een Turkse pizza bekend om zijn hartige smaak en de combinatie van kruiden, groenten en vlees op een dunne deegbodem. Vaak wordt het gemaakt met een gehaktmengsel en een combinatie van verschillende gegrilde groenten.
De hoeveelheid calorieën in een Turkse pizza kan variëren, afhankelijk van de grootte, de specifieke ingrediënten en de bereidingswijze. Gemiddeld bevat een traditionele Turkse pizza ongeveer 200 tot 300 calorieën.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment