Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes.
2
Snijd de courgette en aubergine in plakjes en bestrijk samen met de helft van de paprika met olijfolie. Verhit een grillpan en grill de groenten in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Zet de gegrilde groente apart en houd warm in een kom met een bord erop.
3
Verwarm ondertussen de Turkse Pizza in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.
4
Beleg de Turkse Pizza met de warme gegrilde groente en strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Beleg daarna met de rode ui, tomaatjes, kidneybonen en maïs, gevolgd door de komkommer, rode paprika, olijven en rode bessen.
5
Top naar smaak af met knoflooksaus en srirachasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer. Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet!
Turkse Pizza met gegrilde groenten
Turkse Pizza met gegrilde groenten

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Vrij van vis
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via