Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Laat de mandarijnpartjes goed uitlekken en dep ze droog. Schil de appels en snijd in blokjes. Leg de mandarijnpartjes en appelblokjes in een kleine ovenschaal.
2
Meng de tarwebloem, kokosolie, 2/3 deel van de agavesiroop en de helft van speculaaskruiden in een aparte schaal tot een kruimig deeg. Verdeel het deeg over de mandarijn en appel en bak de crumble 15 tot 20 min. in de oven.
3
Klop de verse slagroom op samen met de overgebleven speculaaskruiden en agavesiroop. Serveer de crumble met de speculaasroom.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Sjeurven
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via