Mandarijn-appelcrumble met speculaasroom
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Mandarijn-appelcrumble met speculaasroom

Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Laat de mandarijnpartjes goed uitlekken en dep ze droog. Schil de appels en snijd in blokjes. Leg de mandarijnpartjes en appelblokjes in een kleine ovenschaal.
2
Meng de tarwebloem, kokosolie, 2/3 deel van de agavesiroop en de helft van speculaaskruiden in een aparte schaal tot een kruimig deeg. Verdeel het deeg over de mandarijn en appel en bak de crumble 15 tot 20 min. in de oven.
3
Klop de verse slagroom op samen met de overgebleven speculaaskruiden en agavesiroop. Serveer de crumble met de speculaasroom.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Sjeurven
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via