Van een goede crumble krijgen wij nooit genoeg. Lekker bij de koffie, maar ook heerlijk als nagerecht. Deze mandarijn-appelcrumble met speculaasroom als finishing touch is makkelijk te maken en staat ook nog eens snel op tafel.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Recept mandarijn-appelcrumble met speculaasroom
Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Laat de mandarijnpartjes goed uitlekken en dep ze droog. Schil de appels en snijd in blokjes. Leg de mandarijnpartjes en appelblokjes in een kleine ovenschaal.
2
Meng de tarwebloem, kokosolie, 2/3 deel van de agavesiroop en de helft van speculaaskruiden in een aparte schaal tot een kruimig deeg. Verdeel het deeg over de mandarijn en appel en bak de crumble 15 tot 20 min. in de oven.
3
Klop de verse slagroom op samen met de overgebleven speculaaskruiden en agavesiroop. Serveer de crumble met de speculaasroom.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment