Pasta carbonara
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Pasta carbonara

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en bewaar een soeplepel van het kookvocht.
2
Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Verwijder de blaadjes peterselie van de takjes en snijd grof. Verhit een pan zonder olie en bak de spekreepjes in 5 min. krokant.
3
Meng de spekjes, Parmezaanse kaas, 2 el kookvocht en het zout door de spaghetti.
4
Splits de eieren en klop de eidooiers los. Voeg het eigeel toe aan de spaghetti en blijf goed roeren zodat de eieren niet stollen. Voeg, indien de pasta te droog is, extra kookvocht toe.
5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met peterselie en peper.
Wijntips van Yves

Greco

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Paulien Tousalwa
Jennifer van Eatertainment
Paulien Tousalwa
Brenda
Paulien Tousalwa
Gert-Jan van Leem
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via