Print opties

Sluiten

Pasta carbonara

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en bewaar een soeplepel van het kookvocht.
2
Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Verwijder de blaadjes peterselie van de takjes en snijd grof. Verhit een pan zonder olie en bak de spekreepjes in 5 min. krokant.
3
Meng de spekjes, Parmezaanse kaas, 2 el kookvocht en het zout door de spaghetti.
4
Splits de eieren en klop de eidooiers los. Voeg het eigeel toe aan de spaghetti en blijf goed roeren zodat de eieren niet stollen. Voeg, indien de pasta te droog is, extra kookvocht toe.
5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met peterselie en peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.