gnocchi carbonara
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Gnocchi carbonara

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking.
2
Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en de knoflook 2-3 min. en voeg daarna de spekreepjes toe. Bak nogmaals 3 min. Haal de helft van de spekreepjes uit de pan en houd deze apart ter garnering.
4
Kluts de eieren in een schaaltje, samen met de peper, het zout en de Parmezaanse kaas.
5
Voeg de gnocchi toe aan de spekreepjes in de pan en direct daarna het eimengsel. Blijf 2 min. omscheppen zodat het ei niet stolt en haal uit de pan.
6
Garneer de gnocchi carbonara met verse peterselie en de overige spekreepjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via