Deze feestelijke cocktail is er een die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch! Ontzettend makkelijk om te maken en het geeft gelijk een gezellige sfeer. Start de paasbrunch met deze romige mimosa en proost op een heerlijke dag!
Tip: liever een alcoholvrije mimosa? Vervang de prosecco door bruiswater.
Een lekker drankje kan niet ontbreken wanneer je een paasbrunch hebt. Naast heerlijke paasrecepten als een paaskrans, gevulde eieren en een frisse sinaasappeltiramisu is de mimosa zo’n drankje dat je moet serveren! Een mimosa is een heerlijke cocktail gemaakt met champagne of prosecco en gekoeld met sinaasappelsap. Traditioneel wordt het in een champagneglas geserveerd met een schijfje sinaasappel om zo lekker te proosten. Met maar 3 ingrediënten maak je al een mimosa.
In dit recept maken we de mimosa extra romig door vanilleroomijs te gebruiken. Hierdoor krijgt hij een iets dikkere structuur wat ontzettend lekker is. Wil je een keer ander fruit proberen? Ga dan voor deze romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm. Een lekkere combinatie van romige yoghurt, friszure frambozen en fruitige bubbels van de prosecco. Een spetterend drankje wat je eigenlijk elk weekend wel kan maken.
Liever een twist op de romige mimosa? Probeer dan deze frisse lemonade mimosa! Dit drankje is al binnen 5 minuten klaar om te serveren en steelt de show bij elke borrel, ook bij de paasbrunch! Met maar 4 ingrediënten (citroen, suiker, pink lemonade en prosecco) heb je deze cocktail al gemaakt. Serveer in een mooi cocktailglas met een schijfje citroen, proost!
Benieuwd naar nog meer cocktail recepten? Of liever een mocktail? Ontdek al onze cocktail & mocktail recepten en ga aan de slag! Of je nu gaat voor een romige mimosa, een mango-frambozen scroppino of een mango kokos mocktail, er is genoeg om te ontdekken.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment