Gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes

Gevulde eieren ouderwets? Echt niet! Deze gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes zijn een feestelijk borrelhapje 2.0. Het gerechtje staat snel op tafel en de viseitjes geven een luxe touch aan het geheel. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor echte kaviaar.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Breng water aan de kook en kook de eieren in 10 min. hard, giet af en laat schrikken in koud water. Pel de eieren, snijd doormidden, verwijder het eigeel en zet apart.
2
Snijd de gerookte zalm grof en pers de limoen uit. Meng de zalm, het limoensap met het eigeel, slagroom, peper en het zout in een keukenmachine tot een gladde mousse. Vul een spuitzak met de vismousse en vul de eieren.
3
Garneer de gevulde eieren tot slot met dille en viseitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via