Gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Breng water aan de kook en kook de eieren in 10 min. hard, giet af en laat schrikken in koud water. Pel de eieren, snijd doormidden, verwijder het eigeel en zet apart.
2
Snijd de gerookte zalm grof en pers de limoen uit. Meng de zalm, het limoensap met het eigeel, slagroom, peper en het zout in een keukenmachine tot een gladde mousse. Vul een spuitzak met de vismousse en vul de eieren.
3
Garneer de gevulde eieren tot slot met dille en viseitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Ei
Pasen
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via