Strapatsada: traditioneel Grieks eiergerecht met tomaten en feta
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Strapatsada: traditioneel Grieks eiergerecht met tomaten en feta

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaten in partjes. Hak de dille, bieslook en peterselie fijn.
2
Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2-3 min. op laag vuur. Voeg de stukjes tomaat toe en bak 4 min. mee.
3
Breek de eieren boven de pan en laat al omscheppend 5 min. stollen. Verdeel over de borden, verkruimel de feta boven het ei en garneer royaal met de verse kruiden. Serveer met platbrood.
Wijntip van Yves

Cava

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Cuisine
Grieks
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Ei
Eenpansgerechten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via