De klassieker onder de lasagnes is natuurlijk een lasagne bolognese, maar je kan eigenlijk al je favoriete ingrediënten wel verwerken in een lasagne! Zo gaan we deze keer voor een tonijnlasagne. Een snel en gemakkelijk recept dat je na 15 minuten in de oven schuift.
Herken je het moment dat je een lasagne boordevol lekkere ingrediënten in de oven schuift, je even hebt moeten wachten en uiteindelijk die romige lasagne uit de oven mag halen om aan te kunnen snijden? Wij herkennen het ook! Er is namelijk niets zo lekker als een smeuïge ovenschotel vol met groenten en natuurlijk afgetopt met gesmolten kaas.
Heb je eigenlijk geen idee wat je vanavond moet eten? Wij zeggen een lasagne! Van een smakelijke lasagne met vlees, vis of liever een vegetarisch recept, we hebben talloze lasagne recepten voor je klaarstaan! Kies bijvoorbeeld eens voor deze lasagne carbonara, een heerlijke variant van de klassieke pasta carbonara. We vervangen in dit recept de spaghetti door lasagne en voor de rest is het net zo lekker! Of ga voor deze pittige lasagne met Hollandse garnalen. Door harissa toe te voegen aan de garnalen, krijgen ze een lekkere pittige bite. Voeg daar nog courgette, tomaten, tuinerwten en cherrytomaten aan toe voor je dagelijkse portie groenten en je hebt een volwaardige maaltijd geserveerd.
Ook voor de vegetariërs onder ons is er genoeg keuze wat betreft het maken van een lasagne. Deze lasagne met rode biet en geitenkaas is zo’n lekker recept vol van smaak. De stukjes walnoot zorgen voor een knapperige bite, terwijl de geitenkaas het lekker romig maakt. Vergeet de zelfgemaakte bechamelsaus niet! Liever vegan? No worries, deze heerlijke vegan lasagne moet je maken! Door te kiezen voor plantaardige alternatieven creëer je een smeuïge lasagne mét krokante kaaskorst en een romige bechamelsaus. Lekker toch?
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment