Print opties

Sluiten

Tonijnlasagne

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte en vet een ovenschaal in met ½ van de olijfolie.
2
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet en knijp het overtollige vocht eruit. Pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook fijn. Hak de rode peper fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de bosui in ringen.
3
Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak 1 min. mee. Voeg de passata en ½ van de bosui toe en mix je alles goed door elkaar.
4
Verdeel ⅓ van het mengsel over de bodem van de ovenschaal en beleg met ½ van de lasagnebladen. Herhaal nogmaals en eindig met een laag saus. Top af met de geraspte kaas en wat peper en schuif de lasagne voor 30 min. in het midden van de oven. Garneer met de overige bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.