Weinig tijd om uitgebreid te kokkerellen? Probeer dit makkelijke en snel klaar te maken tortilla recept! In 20 minuten heb je een vrolijk Tex-Mex gerecht op tafel. De avocado en ijsbergsla voegen een lekker fris element toe en de kruidige Santa Maria Taco Seasoning Mix zorgt voor een heerlijke smaak. Maak het gerecht af met een koude Heineken 0.0 erbij, genieten!
Toch liever vegetarisch? Vind hier de vegetarische versie van dit gerecht!
Wraps kun je opwarmen in een microgolfoven of magnetron. Doe dit op de laagste stand zodat de warmte langzaam de tijd heeft om zich te verdelen. Ook kun je een tortilla wrap opwarmen in een voorverwarmde oven. Zet de oven op 120 tot 140°C, zodat het geleidelijk verwarmd wordt. In de magnetron duurt het niet lang om tortilla’s op te warmen, houd ongeveer 30 seconden aan. Wil je tortilla’s opwarmen in de oven? Verpak er een aantal in aluminiumfolie en verwarm ze ongeveer 15 minuten in de oven.
Wanneer je tortilla’s wilt bewaren, kun je ze het beste apart van de vulling bewaren. In een goed afgesloten bak kun je ze maximaal 2 dagen bewaren in de koelkast. In de vriezer kun je ze 3 maanden bewaren, mits de tortilla’s goed zijn afgesloten.
Tortilla wraps zijn afkomstig uit Mexico. In de Mexicaanse keuken worden tortilla’s veel bereid.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment