Houd je op z’n tijd van een heerlijk, mals stukje vlees? Dan is deze varkensribroast zeker het proberen waard! We combineren het vlees met een salade van spinazie, radijs, komkommer, avocado, tomaatjes en een frisse honing-mosterddressing.
Tip: verwerk de rest van de komkommer in een frisse ontbijtsmoothie.
Tip: houd je dressing over? Gebruik dit dan op een sandwich met kaas.
Het zonnetje schijnt eindelijk weer wat vaker en dat betekent dat het meteen weer gaat kriebelen om te gaan barbecueën! Naast deze varkensribroast, kan je natuurlijk tal van (vlees)gerechten bereiden op de barbecue. Ga jij vaak voor een klassieke burger of spareribs? Of trek je alles uit de kast om een heerlijk barbecue gerecht te bereiden? Of je nu een ervaren kok bent, of net begint met barbecueën, wij zetten hieronder een aantal smakelijke barbecue gerechten voor je op een rijtje!
Een echt pronkstuk is deze Argentijnse bavette met salsa verde. Een klassiek gerecht gemaakt van ontzéttend mals vlees. Dit smelt op je tong, geloof ons maar! Deze gemarineerde spareribs met zoete aardappel zijn ook echt een aanrader. De spareribs top je af met bosui, gefrituurde uitjes en dille. Een heerlijk gerecht voor de echte barbecue liefhebbers onder ons.
Houd je ervan om de tijd te nemen om een heerlijk mals stuk vlees te bereiden op de barbecue? Kies dan zeker voor dit Aziatisch gepekeld buikspek. Door dit vlees heel langzaam te garen, is de smaak uiteindelijk op zijn best. Hier ga je echt van genieten!
Liever vis of vega? Bereid deze maïskolven in zoete marinade op de barbecue of ga voor een heerlijke salade van gegrilde groenten van de BBQ. Ook lekker: garnalenpakketjes van de barbecue. De garnalenpakketjes vul je naast garnalen met babymais, bimi en hoisin. Wedden dat jij je vingers hierbij aflikt?
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment