Een perfect gerecht voor de koude winterdagen: vegetarische champignon bourguignon. Bourguignon is een traditioneel Frans gerecht met stoofvlees en groenten. Wij serveren ‘m vandaag vegetarisch en ook dan is dit gerecht zeker de moeite waard. Je kunt het brood eventueel vervangen door gekookte aardappelen of rijst.
Bourgogne is een van de meest bekendste wijnstreken die niet alleen bekend staat om zijn elegante wijnen, maar ook om één van de meest duurste wijnen. De Bourgogne wijnstreek staat ook bekend om etiketten zonder druivenrassen.
Domaine Gerard & Laurentz Parize Champ Nalot 2018: ongeacht dat de klassieke Boeuf bourguignon met vlees wordt geserveerd, past deze verleidelijke en aromatische Givry uit de Bourgogne streek perfect bij dit champignon gerecht. Een levendige rode wijn. Verleidelijke Aroma’s van aalbessen en rijp rood fruit en tonen van specerijen gecombineerd met verfijnde tannines. Bestel je wijn bij Vanouds de Zwaan met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment