zuurkoolstamppot geitenkaas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Zuurkoolstamppot met krokante pancetta, geitenkaas en hazelnoot

Het zuurtje van deze zuurkoolstamppot past goed bij de krokante en zoute pancetta, zachte romige geitenkaas en de krokante hazelnoten. Een fantastische combinatie van smaken! Geniet van deze stamppot op de koudere avonden.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept zuurkoolstamppot met krokante pancetta, geitenkaas en hazelnoot

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Schil de aardappelen en snijd in kwarten. Voeg de aardappelen toe aan een pan en vul de pan met water tot de aardappelen net onder staan. Breng het water aan de kook, kook de aardappelen gaar in 20 min. en giet af.
2
Voeg ondertussen de zuurkool toe aan een andere pan en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de melk en de boter in een pan. Voeg toe aan de aardappelen samen met peper en zout naar smaak en stamp tot een gladde stamppot. Voeg de zuurkool toe en meng door elkaar. Houd warm.
4
Verhit een pan en bak de pancetta in 5 min. goudbruin. Haal de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verhit een pan en rooster de hazelnoten goudbruin.
5
Verdeel de zuurkoolstamppot over de borden en verdeel de pancetta over de stamppot. Verkruimel de geitenkaas en hak de hazelnoten grof. Garneer de stamppot met de geitenkaas, hazelnoten en de waterkers.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via