Bietentortillas Met Aardbeien Kwark En Gepofte Quinoa
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Bietentortilla’s met aardbeien, kwark en gepofte quinoa

Deze heerlijke bietentortilla’s zijn in een handomdraai gemaakt en ideaal als ontbijt. De combinatie met aardbeien, kwark en gepofte quinoa zorgt voor een goed begin van je dag!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept bietentortilla’s met aardbeien, kwark en gepofte quinoa

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Snijd de aardbeien in plakjes. Leg de bietentortilla op een snijplank en vouw deze voorzichtig in kwarten, zodat je 4 vouwlijnen krijgt. Snijd met een mes 1 vouwlijn vanuit het midden naar de buitenkant open.
2
Op ieder kwart komt een andere topping. Smeer op het eerste kwart links vanaf de ingesneden lijn 1 el kwark en strooi hier 1 el gepofte quinoa overheen. Leg op het tweede kwart de helft van de gesneden aardbeien. Smeer 2 tl amandel notenpasta over het derde kwart en strooi de helft van de chocolade chunks eroverheen. Giet tot slot 1 tl honing over het laatste kwart.
3
Vouw het eerste kwart met kwark en gepofte quinoa over de aardbeien heen. Vouw dit vervolgens over het kwart met de amandel notenpasta. Herhaal dit met de laatste zijde zodat er een driehoek ontstaat van je ontbijt tortilla.
4
Beleg en vouw de tweede bietentortilla op dezelfde manier.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via