Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
2
Verwarm de boter, suiker en de chocolade au bain-marie*. Roer met een garde het mengsel glad. Haal het mengsel van het vuur en roer met een garde de bloem erdoorheen totdat het beslag glad is.
3
Scheid 4 eieren en bewaar de dooiers in een aparte kom. Meng de overige 5 eieren bij de eidooiers en meng dit door het chocoladebeslag. Laat het beslag afkoelen in de koelkast.
4
Vet de bakvormpjes in met boter en giet het beslag tot ¾ in de bakvormpjes. Bak de taartjes ongeveer 8 min. in het midden van de oven.
5
Laat de chocoladetaartjes 1 a 2 min. afkoelen voordat je ze uit de vormpjes haalt. Strooi met een zeef wat poedersuiker over de taartjes en serveer eventueel met je favoriete roomijs. Tip: De chocoladetaartjes zijn heerlijk in combinatie met amandelroomijs en amarena kersen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via