Restaurant Chocolat Breda
Voor wie van lekker eten houdt, is Restaurant Chocolat dé uitkomst. Dit restaurant staat bekend om culinaire creativiteit, waarbij de internationale keuken een hoofdrol speelt. Franse en Oosterse invloeden leiden tot unieke en bovenal smaakvolle gerechten. Chef-kok Dorus Clement weet telkens weer te verrassen. Het wisselende 4- en 5-gangenmenu zorgt daarom telkens weer voor een verrassing op je bord.
Chocoladetaartjes
Deze geweldige chocoladetaartjes zijn superlekker en onwijs makkelijk te maken! De taartjes bevatten maar 6 ingrediënten en zijn in een halfuurtje klaar. Serveer de chocoladetaartjes natuurlijk als een overheerlijk dessert of als gebakje bij de thee.
Maak een reservering of kom langs
Enthousiast geworden? Maak een reservering bij het restaurant of kom gezellig langs.
Ga je toch liever zelf aan de slag? Chef-kok Dorus Clement deelt zijn simpele, maar overheerlijke recept voor chocoladecakes met jullie! Onderstaand vind je het eenvoudige recept waar je slechts 6 ingrediënten voor nodig hebt. Voor wie ga jij deze smaakvolle chocoladecakes maken? Of eet je ze toch liever allemaal zelf op?
*Wat is au bain-marie?
Au bain-marie betekent dat je ingrediënten verwarmd of koelt door middel van een kom boven een waterbad. In dit geval laat je dus de boter, suiker en chocolade smelten boven een pan met kokend water.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment