Deze knapperige bites hebben een frisse, eiwitrijke binnenkant en een zoete topping van witte chocolade. Eet ze als toetje, neem ze mee tijdens de picknick of eet ze lekker als snack. Je kunt ze vergelijken met mini cheesecakes.
Een kwarktaart moet minstens 3-4 uur opstijven in de koelkast voordat hij stevig genoeg is om te worden geserveerd. Bij voorkeur laat je de kwarktaart een hele nacht in de koelkast staan om volledig op te stijven en de smaken te laten mengen.
Een kwarktaart kan, mits goed afgedekt, 2-3 dagen worden bewaard in de koelkast. Het is echter het lekkerst om de taart binnen 1-2 dagen op te eten, omdat hij anders te zacht kan worden.
Voor een kwarktaart kun je het beste gebruikmaken van volle kwark. Dit omdat volle kwark steviger is en beter opstijft dan magere kwark. Ook geeft volle kwark de kwarktaart een romigere smaak.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment