In samenwerking met:
Egg fried rice
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Egg fried rice

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitstomen. Zet de bakplaat aan om op te warmen, deze heeft wat tijd nodig.
2
Pel en snipper de knoflook fijn. Snijd het bosuitje in schuine ringetjes en zet apart. Besprenkel de bakplaat met de olie zodra deze warm is.
3
Schep de rijst en knoflook op de plaat toe en bak ongeveer 3 min. Voeg de doperwten toe en bak kort mee. Breng eventueel op smaak met zout.
4
Bak op een ander gedeelte van de bakplaat het eitje en roer door zodra het ei begint te stollen. Zodra er kleine stukjes gestold ei ontstaan, meng je dit door de rijst. Maak de rijst af met de ringetjes bosui.

Meer recepten op de bakplaat

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Aziatisch
Soort
Borrelhapje
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via