Print opties

Sluiten

Egg fried rice

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitstomen. Zet de bakplaat aan om op te warmen, deze heeft wat tijd nodig.
2
Pel en snipper de knoflook fijn. Snijd het bosuitje in schuine ringetjes en zet apart. Besprenkel de bakplaat met de olie zodra deze warm is.
3
Schep de rijst en knoflook op de plaat toe en bak ongeveer 3 min. Voeg de doperwten toe en bak kort mee. Breng eventueel op smaak met zout.
4
Bak op een ander gedeelte van de bakplaat het eitje en roer door zodra het ei begint te stollen. Zodra er kleine stukjes gestold ei ontstaan, meng je dit door de rijst. Maak de rijst af met de ringetjes bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.