Familie Leichtmann Pizza Met Witte Asperges Op Libanees Platbrood
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Familie Leichtmann – Pizza met witte asperges op Libanees platbrood

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Schil de asperges en snijd 2 tot 5 cm van de onderkant. Snijd ze over de lengte door indien ze erg dik zijn. Snijd de asperges in stukken van ongeveer 3 cm en kook beetgaar.
3
Snijd de rode ui in halve ringen en de bieslook fijn. Scheur de Prosciutto in stukken. Kook ondertussen de eieren hard. Snijd of verkruimel de eieren tot kleine stukjes.
4
Smeer elk Libanees platbrood in met pizzasaus. Bestrooi de bodems met kaas en beleg het met ui, stukjes asperges en Prosciutto.
5
Bak elke pizza 4,5 min. in het midden van de oven. Bereid ondertussen de Maggi aspergesaus met een klontje boter, zoals aangegeven op de verpakking.
6
Top de pizza vlak voor het serveren af met de warme aspergesaus, het verkruimelde ei en de bieslook.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Soort
Pizza
Witte asperges
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via