Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Schil de asperges en snijd 2 tot 5 cm van de onderkant. Snijd ze over de lengte door indien ze erg dik zijn. Snijd de asperges in stukken van ongeveer 3 cm en kook beetgaar.
3
Snijd de rode ui in halve ringen en de bieslook fijn. Scheur de Prosciutto in stukken. Kook ondertussen de eieren hard. Snijd of verkruimel de eieren tot kleine stukjes.
4
Smeer elk Libanees platbrood in met pizzasaus. Bestrooi de bodems met kaas en beleg het met ui, stukjes asperges en Prosciutto.
5
Bak elke pizza 4,5 min. in het midden van de oven. Bereid ondertussen de Maggi aspergesaus met een klontje boter, zoals aangegeven op de verpakking.
6
Top de pizza vlak voor het serveren af met de warme aspergesaus, het verkruimelde ei en de bieslook.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vrij van vis
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via